ابزار وبلاگ

ابزار وبلاگ

ابزار وبلاگ

ابزار وبلاگ

۱ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه آبگوشت

ساهارا ساهارا | شنبه, ۸ شهریور ۱۳۹۹، ۰۹:۱۲ ب.ظ

 طرز تهیه آبگوشت برای 4 نفر

طرز تهیه آبگوشت برای 4 نفر,xvcjidi hf',aj,طرز تهیه آبگوشت یخنی,طرز تهیه آبگوشت مرغ,طرز تهیه آبگوشت مجلسی برای 30 نفر,طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی,طرز تهیه آبگوشت ساده تصویری,طرز تهیه آبگوشت در زودپز,طرز تهیه آبگوشت در دیزی سنگی,طرز تهیه آبگوشت خوشمزه برای 4 نفر

آشپزی » عکس پروفایل غذا » آبگوشت

ابزار وبلاگ کد تولز: در تاریخ امروز از پخش آشپزی با دستور پخت خوشمزه ” طرز تهیه آبگوشت برای 4 نفر” به صورت مرحله به مرحله با شما کاربران گرامی هستیم لطفا تا پایان با طرز تهیه‌ی این غذای لذیذ همراه باشید. چنانچه سوالی در مورد نحوه پخت این غذا دارید در همین صفحه در بخش کامنت ها ببرپسید تا به صورت جامع راهنمایی شوید.

مواد لازم آبگوشت برای 4 نفر

  1. نخود-لوبیای سفید :•: روی هم رفته یک لیوان بزرگ
  2. گوجه فرنگی :•:  2 عدد بزرگ
  3. پیاز پوست گرفته شده :•: 2 عدد متوسط
  4. فلفل سبز تازه :•: 2 تا ۳ عدد
  5. نمک،فلفل و آبلیمو :•: به مقدار لازم
  6. گوشت گوسفند با استخوان و چربی :•: 500 گرم
  7. سیب زمینی شسته شده با پوست :•: 4 یا ۵ عدد متوسط
  8. رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق غذا خوری
  9. سیر به دلخواه :•: یک حبه بزرگ

پیشنهاد: طرز تهیه پنکیک •  مربای توت فرنگی • کباب تابه ای

 طرز تهیه آبگوشت برای 4 نفر

  1. نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب ( سه برابر حجم خیس نخورده نخود ولوبیا ) خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا، یک عدد از پیازها، یک حبه سیر و گوجه فرنگی ها که هرکدام را پوست گرفته و به دو نیم کرده اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد به آنها اضافه کنید.(دقت کنید هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت می شود).
  2. اگر از دیزی گلی استفاده می کنید، توجه داشته باشید که حتما از شعله پخش کن بین شعله مستقیم و ظرف دیزی استفاده کنید. این ظرف زمان پخت را طولانی تر و درعوض طعم غذا را خیلی بهتر و غذا را جا افتاده تر می کند. بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزیبیفزائید.
  3. در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا جا بیفتد . یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را با پوست داخلغذا بریزید.پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید. چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کنید. به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید.

وبگردی: • خرید بلیط هواپیما • دانلود سریال قورباغه • نکاتی که باید در خرید اینترنتی حتما رعایت کنیم

  • ساهارا ساهارا